În urma anchetei, s-au descoperit mai multe lucruri care transformă tragedia din Călăraşi într-un macabru scenariu de filme horror.

Potrivit noilor informaţii, în timp ce îşi executa familia adoptivă, Daniel vorbea la telefon cu iubita lui, căruia îi făcea „dulci” declaraţii de dragoste.

„Era cu ea în telefon în timp ce băga cuţitul în mama lui. Îi spunea iubitei- Vin imediat, puiul meu!- apoi tăia microfonul câteva secunde, apoi vorbea iar- Vreau să te văd puţin în seara asta”, scrie calarasipress.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vă reamintim că o crimă oribilă a avut loc în noaptea dintre luni spre marţi. Dan Alexandru, tânărul adoptat de familie, a pătruns în locuinţa acestora, alături de doi prieteni.

Aflat sub influenţa etnobotanicelor şi a alcoolului, a pus mâna pe ce a apucat şi i-a măcelărit pe cei doi bătrâni şi pe fiica acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si