Este durere de nedescris în familia unui medic ortoped din Oradea! Vindis Laszlo a fost victima unui accident teribil, care a avut loc pe data de 7 martie, pe drumul național 19E, la ieșirea din Fegernicu Nou, în jurul orei 20:00. 

Unde se îndrepta medicul?

Deşi se afla în timpul său liber, bărbatul de 42 de ani voia să le facă o surpriză colegilor cu ocazia onomasticii sale.

El nu a mai reușit să-și ducă planul la bun sfârșit, deoarece s-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar. Polițiștii de la IPJ Bihor au transmis că Vindis Laszlo avea permisul auto suspendat, iar el s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini. Bărbatul a susținut examenul pentru a redobândi mai devreme permisul, iar pe 19 martie urma să-l ridice.

Nici șoferul autocamionului, în vârstă de 46 de ani nu a mai putut evita impactul puternic, care în cele din urmă s-a transformat într-o adevărată tragedie.

"Din păcate, în urma accidentului rutier, bărbatul de 42 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului", au transmis polițiștii.

Medic ortoped mort

Imagini de la locul accidentului de pe drumul național 19E.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: România a câștigat procesul Roșia Montană! Câți bani trebuie să ne dea canadienii?

Colegii medicului sunt împietriți de durere

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, bărbatul decedând chiar în drum spre spital. Medicul ar fi trebuit să sărbătorească astăzi 17 ani de căsnicie, însă acum, familia și cei apropiați trebuie să-l conducă pe acesta pe ultimul drum.

„Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină!”, a transmis șefa Colegiului Medicilor Bihor.

”Suntem alături de familia îndoliată, în aceste momente tragice marcate de trecerea prematură în neființă a colegului nostru dr.Vindis Laszlo, un om de distinsă ținută morală și profesională! Nu te vom uita niciodată! Odihnă veșnică! Drum lin în Împărăția Cerurilor!”, a transmis colectivul secției chirurgie-ortopedie Spital Dr.Pop Mircea Marghita pe pagina de Facebook.

Medic ortoped mort

El este Vindis Laszlo.

 

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Avem inimile zdrobite de durere". Un medic reputat din Oradea, victima unui accident mortal

Vidnis Laszlo Zoltan s-a născut într-o familie de medici și avea vise mari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si