Surse din anchetă spun că echipa venită de la Bucureşti pentru cercetări, vineri, a găsit o mizerie de nedescris în casa lui Gheorghe Dincă. Foarte multe haine aruncate peste tot, inclusiv haine de femei (soţia lui Dincă a locuit şi ea aici multă vreme, în urmă cu ceva ani, e foarte posibil să fi rămas lucruri ale ei în casă), fel de fel de improvizaţii casnice, inclusiv patul pe care Dincă spune că le-a ţinut pe Alexandra şi pe Luiza.

Citeste si: Maria Ghiorghiu a văzut-o din nou pe Alexandra: ”Trăiește și e plimbată cu mașina”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Patul e de fapt un schelet metalic cu saltea pe el, schelet metalic sudat de bucăţi de fier beton. Alexandra, le-a spus criminalul anchetatorilor, a fost ţinută pe acest pat, legată de picior şi de scheletul patului cu o curea şi legată la ochi, să nu vadă nimic în jur.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Anchetatorii au găsit sânge în casa lui Gheorghe Dincă

În cameră era şi un televizor, e foarte posibil să fie camera în care locuia ucigaşul adolescentelor când era singur, scrie observator.tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si