In urma cu o luna, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au cerut prelungirea arestarii preventive pentru Magdalena Serban, femeia care a impins pe sinele mortii o tanara de 25 de ani, la statia de metrou Dristor, mai ales ca ucigasa a facut tot posibilul sa fie lasata in libertate.

Citeste si:
Reactie socanta a Magdalenei Serban, criminala de la metrou. "Imaginile alea de acolo sunt fabricate. Nu e nimic adevarat, voi credeti ca ma pacaliti cu imaginile astea?"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Criminala de la metrou a ramas astfel pe o perioada nedeterminata la Spitalul Peniteciarului Jilava, acolo unde medicii o tin sub observatie permanenta si ii administreaza un tratament psihiatric de specialitate.

“Femeia a reactionat bine la medicamente si, o vreme, a incercat sa le intre pe sub piele oamenilor de la spital! Insa, cand a vazut ca nu are sanse sa fie eliberata conditionat, ea parca s-a demoralizat si are o atitudine diferita fata de toata lumea ”, au dezvaluit persoane autorizate.

Mai mult, surse de la fata locului sustin ca, in ultima saptamana,Magdalena Serban este foarte linistita si extrem de retrasa! Ucigasa vorbeste putin cu doctorii si in rest, nu spune nimic nimanui! “Este trista si parca nu mai incearca sa faca nimic. Doarme si un pic mai greu, dar poate este doar o etapa! Pana cand va fi dusa, probabil, in fata magistratilor, femeia incerca sa se conformeze tuturor normelor de la spitalul puscariei Jilava si sa nu mai atraga atentia asupra ei!”, au spus aceleasi persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si