Cu hainele albe in mana, cele cu care-si va ingropa fiica, mama Daliei nu mai are putere nici sa planga. Tanara de 24 de ani era singurul ei copil.

"Chiar se intelegeau foarte bine. El a tinut foarte mult la ea. O iubea pe fata? El a fost casatorit si s-a desparit de nevasta pentru ea", spune mama fetei.

La o zi de la groaznicul asasinat, ies la iveala detalii uluitoare. Se pare ca Dalia, fiica unui fost politist, si Adrian Hladii, despre care se spune ca ar fi si proxenet, ar fi avut o relatie. Din cauza geloziei, tanara ar fi ales sa-i puna capat. Iar ieri dimineata, ar fi platit cu viata despartirea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Primul care a fost luat in bataia pistolului a fost tanarul cu care Dalia a iesit din casa. Afara, Adrian Hladii ar fi asteptat-o inarmat si cu un buchet de flori. Dupa mai multe gloante trase spre presupusul iubit al ei, individul ar fi bagat-o pe fata cu forta in masina lui. Acolo a impuscat-o si pe ea, spun anchetatorii, care i-au gasut trupul abandonat in vehiculul suspectului, cateva ore mai tarziu.

Desi, initial, s-a crezut ca cel care o insotea era noul iubit, se pare ca adevarul ar fi altul.

"Am inteles ca dumneavoastra erati de fapt zugravul. Ce credeti ca a avut cu dumneavoastra?"

Pazit permanent de politisti, tanarul impuscat, se pare, de interlop, inca se afla in spital. Starea lui e buna, spun medicii.

Politistii de frontiera de la vama Bors sunt in alerta, la fel sunt si omologii lor din Ungaria. Anchetatorii nu exclud varioanta ca atacatorul sa fi dfugit in tara becina.  De aceea, el a fost dat in consemn la frontiera si in urmarire internationala.

Inarmat si periculos, Adrian Hladii e disparut de mai bine de 24 de ore. Acnetatorii il cauta la pas, pe camp, pe malurile Crisului si-n toate halele dezafectate. S-ar lua dupa petele de sange, pentru ca, se pare, individul e ranit.  Totusi, politistii nu exclud ca el sa se fi sinucis.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si