Politistii criminalisti au declarat pentru News.ro ca preotul care a fost gasit impuscat pe terenul unei pescarii din localitatea aradeana Comanesti nu era detinator legal de arma de vanatoare.

Arma gasita langa cadavru, care a provocat moartea, ar fi fost imprumutata. Era o arma de calibru 12 mm, iar politistii fac cercetari pentru a afla cine este proprietarul.

Referitor la imprejurarile mortii, um membru al familiei le-a declarat jurnalistilor ca cel mai probabil a fost vorba de un accident.

Preotul, proprietar al pescariei, ar fi mers marti seara sa stea de paza, ingrijorat de atacul vidrelor, care ar fi ucis in ultima vreme numerosi pesti. Se presupune ca a apasat accidental pe declansatorul armei, posibil cand statea pe scaunel cu arma intre picioare si teava indreptata spre cap.

Politistii si procurorii fac in continuare cercetari la fata locului, fiind audiate mai multe persoane pentru a se reconstitui faptele.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Preotul decedat locuia in satul Draut si era preot ortodox in Hasmas. El urma sa implineasca 54 de ani in luna iunie.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu, procurorul Nicolae Daniel Belei, a declarat pentru News.ro ca preotul a fost gasit impuscat in cap de catre sotie.

”Cadavrul a fost gasit pe terenul unei pescarii care apartine familiei victimei. Din primele cercetari efectuate, avem in vedere fie un accident, fie o sinucidere”, a declarat procurorul.

Conform sursei citate, anchetatorii au gasit arma pozitionata intre picioarele victimei, cu teava indreptata spre cap, ceea ce ar sugera una dintre cele doua ipoteze ale procurorilor.

Proiectilul a nimerit fata preotului, iar ranile au provocat moartea instantanee.

Cadavrul urmeaza sa fie expertizat medico-legal.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si