Close sidebar
Close sidebar

Detaliul din fizionomia lui Mirel Dragomir care arată potențialul său de violență. "Este plin de trăsături dure”. Ce spun experții despre chipul studentului la Teologie, care a ucis-o cu sânge rece pe Andreea?

Andreea Morega, tânăra studentă la Medicină, ucisă la Timișoara de colegul ei de facultate Mirel Dragomir, a fost condusă joi, 28 martie, pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor de preoți în satul natal Padeș, din județul Gorj. Părinții, localnicii, prietenii și colegii celor doi nu înțeleg cum o crimă atât de oribilă a putut să fie comisă de un tânăr educat și cu interes în sfera Teologiei.

Sorin Negru,

Mirel Dragomir ar fi ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit pe Andreea Morega

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii sunt șocați și nu pot să își explice cum un tânăr student la Teologie și Medicină, care era cunoscut ca fiind liniștit și bun la învățătură, a putut să recurgă la un astfel de gest halucinant.

Studentul de 23 de ani a ajuns după gratii după ce a ucis-o pe Andreea cu brutalitate, cu cel puțin 30 de lovituri de cuțit.

Citește și: Ce au făcut colegii Andreei, studenta ucisă de Mirel Dragomir, chiar în fața Facultății de Medicină? Gestul lor a frânt inimile tuturor: ”Ai adus lumină în viețile noastre”

Mirel Dragomir a recunoscut că și-a omorât colega de facultate din gelozie, însă noi dovezi au ridicat semne de întrebare dacă nu cumva actul criminal a fost premeditat.

Ce detalii din fizionomia lui Mirel Dragomir arată predispoziția sa spre reacții la furie

Un cunoscut fizionomist a analizat chipul suspectului de crimă și a arătat care sunt acele "trăsături de Lemn" care îl deconspiră pe Mirel Dragomir care pe un tip impulsiv și cu reacții violente la furie.

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"El avea buze și urechi ascuțite. Aceste trăsături ascuțite ascund în spate stări de entuziasm, bucurie, exaltare, dar doar când totul este bine. Ceea ce ne face să înțelegem că el avea sentimente puternice. Doar că reversul acestor stări sunt obsesiile și minciunile, dorința de a fi posesiv", a declarat psihologul Ciprian Cucu pentru Click!

Mirel Dragomir ar fi ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit pe Andreea Morega

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit specialistului, trebuie să înțelegem că fizionomia reflectă predispozițiile unei persoane și cât de ușor poate atinge anumite stări sau să ia anumite decizii.

"El este plin de trăsături dure, noi în fizionomie le numim trăsături de „Lemn”: oasele de deasupra sprâncenelor foarte proeminente, de exemplu. Acea zonă arată nivelul de testosteron și cât de ușor poate să ajungă să reacționeze din furie.

De obicei e de dorit ca această zonă să fie una predominant cărnoasă, nu osoasă", a precizat fizionomistul.

"Mulți bărbați au o astfel de combinație de trăsături, dar nu toți ajung să fie ucigași"

De asemenea, sprâncenele lungi și dese, combinat cu o nuanță puternică a ochilor de căprui închis și cu urechile depărtate de cap, arată o persoană dominatoare.

O persoană cu o puternică energie masculină, care poate fi în stare (datorită urechilor depărtate) să nu mai asculte de nimic și de nimeni în excesele de furie.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Mirel Dragomir ar fi ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit pe Andreea Morega

[Sursa foto: Facebook]

"Într-o situație tensionată, în care poate simți că i se anulează instinctul de dominare, ba chiar foarte probabil este confruntat cu vorbe care îi atacă ego-ul, poate reacționa necugetat. Sunt absolut sigur că, dacă avea mai multă experiență de viață, ar fi învățat între timp cum să-și țină în frâu și reacțiile, asta pentru că nu are un chip unic. Mulți oameni, în special bărbați, au o astfel de combinație de trăsături, dar nu toți ajung să fie ucigași. Diferența o face nivelul de inteligență emoțională – cu alte cuvinte, cum ai învățat să lucrezi cu stările, emoțiile, butoanele tale emoționale", a explicat psihologul fizionomist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI