Viorica Dăncilă a primit-o în casă pe Florentina Fântânaru de la Antena 3, care a realizat un interviu cu șefa PSD dar și cu coțul acesteia, care a apărut în premieră la un post de televiziune.

În imagini se vede însă și sufrageria casei în care locuiește candidatul la alegerile prezidențiale, iar un detaliu care la prima vedere a scăpat, a fost observat de internauți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă pusă față în față cu socrii. S-a adaptat condițiilor de la țară: ”Am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară”

”Pentru cunoscători. A se observa locul televizorului! Pe un șevalet de pictură. Așa o fi trendy și nu știu eu!”, a comentat o cititoare pe contul de facebook al Știrilor Kanal D.

În imaginea care a făcut înconjurul presei se poate vedea o plasmă cu o diagonală mare așezat pe un obiect de mobilier care este realizat după modelul unui șevalet. Doar că în locul planșei este așezat televizorul.

Obiectul de mobilier este realizat din lemn masiv și este lăcuit cu o culoare închisă, care să se asorteze cu grinda de lemn care separă zona de living față de cea de dining.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si