Close sidebar
Close sidebar

Detaliul incredibil ignorat de procurorii romani care au investigat moartea Madalinei Manole! Profiler Mihaela Brooks: "Toate paturile din casa erau facute! Poate ca nimeni nu a dormit in pat in acea noapte"

Mihaela Brooks, romanca stabilita in Canada si care de peste 5 ani lucreaza la un raport paralel care vizeaza moartea Madalinei Manole, a prezentat primele date legate de lucrarea sa.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihaela Brooks, analist de investigatii criminale care a studiat cazul Madalinei Manole, a prezentat primele concluzii ale raportului la care a lucrat mai bine de cinci ani. Romanca stabilita in Canada a analizat sute de pagini continand declaratii si fotografii, realizate de anchetatorii romani si spune ca acestia s-au grabit sa concluzioneze ca Madalina Manole s-a sinucis.
Mihaela Brooks vine acum cu date extrem de interesante, ignorate intr-o oarecare masura de procurorii romani. Unul dintre misterele legate de noaptea mortii artistei romane, care nu a parut sa-i intereseze pe anchetatori este: de ce toate paturile din casa erau facute la ora la care a inceput cercetarea la fata locului?


„S-au facut fotografii la etaj, unde existau: dormitorul matrimonial, dormitorul copilului si inca un dormitor pe care Petru Mircea il numeste „dormitorul unde Madalina mai obisnuia sa doarma”.
Chiar daca ei au dat declaratii scrise la procuratura dupa ce s-a terminat investigatia la locul faptei, totusi procedura este sa-i intrebi si atunci (la inceputul investigatiei, n.r.) care a fost filmul evenimentului. Normal ca ceea ce declari prima data verbal, o sa declari si ulterior in scris la procuratura.
Ce reiese din declaratii, in mare – nu le facem analiza acum – Petru Mircea a declarat ca, la miezul noptii, s-au culcat impreuna, iar in jur de 5.30
dimineata s-a trezit cand a simtit ca sotia nu este langa el. S-a dus in dormitorul de alaturi, a vazut ca nu este acolo, s-a dus la parter si a gasit-o. A strigat-o pe mami, pe mama lui, „mami, mami”, dansa s-a trezit, s-a dus sa vada ce s-a intamplat si i-a spus sa sune la 112. El suna la 112, vine prima salvare, urmeaza a doua salvare. Salvarea cheama politia.
Cei trei ofiteri ajung acolo. Ce au facut ofiterii, ce scrie in procesul lor verbal, nu stim. Nu stim daca i-au separat pe martori, nu stim daca i-a lasat sa faca ceva.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ce au constatat criminalistii si ceea ce reiese din fotografiile judiciare de la dosar, la locul faptei: in dormitorul matrimonial, patul este facut, la modul – cu cuvertura, asa cum iti faci patul dimineata, inainte sa pleci undeva. Patul din camera copilului, unde dormea mama, copilul dormea cu Maria Mircea in dormitorul lui – patul este facut. In dormitorul in care Madalina „mai obisnuia sa doarma”, patul este semi-facut. Si o sa va arat o fotografie, nu stiu cat este de clara. Este alb negru, insa pot sa-mi dau seama ca totusi nimeni nu a stat acolo.
Ce mi se pare curios – exista anumite hoteluri, unde patul este facut, dar exista un colt al cuverturii este dat la o parte, ca atunci cand te sui in pat sa fie foarte usor sa intri in el. Sau noi, cand avem o patura care vine pana la capatul pernei, cand intram in pat avem obiceiul sa o dam asa la o parte, sa putem intra in pat. O sa vedeti ca patul arata ca si cum cineva a dat cuvertura la o parte, dar nu a stat in el. Pentru ca daca cineva ar fi stat si s-ar fi dat jos, atunci cuvertura si cearceaful ar fi aratat complet diferit.


Ce este important: avem declaratiile martorilor, nu avem procesele verbale ale politistilor care au ajuns primii acolo, dar avem declaratia asistentei medicale. Aceasta a scris ca atunci cand i s-a facut resuscitarea, sotul victimei ii masa piciorul si o intreba „de ce ai facut asta?” iar o femeie in varsta cu un copil in brate era pe hol langa ei si urmareau manevrele de resuscitare. Deci, filmul evenimentului: ei s-au trezit, au gasit-o pe Madalina, au sunat la Salvare, a venit Salvarea, ei au fost prezenti toti langa Madalina, alaturi de cei de la serviciul de Ambulanta. Cei de la Salvare suna Politia, vine Politia – cei trei politisti. Cand s-au facut paturile?

Sunt doua variante: ori pana au sosit anchetatorii, politistii care au fost primii la fata locului – si nu-i acuz, eu vorbesc ca ar putea fi o posibilitate, sa-i fi lasat prin casa, nu i-au separat si poate au si vorbit intre ei si poate si-au influentat si opiniile; sau poate absolut nimeni nu a dormit in pat toata noapte. Nu avem cum sa stim, dar nici anchetatorii nu au elucidat lucrul acesta. Nici macar nu l-au consemnat, era totusi un punct foarte important”
, arata Mihaela Brooks in prima parte propriei investigatii.

 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI