Noi documente ieşite la iveală pot da peste cap întreaga investigaţie. Dacă iniţial s-a spus că a fost vorba despre o dublă sinucidere, iată că lucrurile s-ar putea să nu mai stea chiar aşa.

Bogdan Maleon, şeful Bibliotecii Centrale Universitare, a fost găsit spânzurat cu ajutorul unei curele. Soţia lui, Anda Maleon, a fost găsită pe jos.

Conform BZI.ro,

raportul finalizat în urma necropsiei evidenţiază un detaliu crucial. În timp ce la Bogdan Maleon scrie că a fost găsită o ”urmă specifică spânzurării”, la Anda Maleon s-a găsit o ”urmă specifică strangulării”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Aşadar, există şanse mari ca acest caz să se transforme într-o investigaţie de crimă urmată de sinucidere!

În cursul acestei anchete au fost audiate zeci de persoane. În casa familiei nu a fost găsit vreun bilet de adio sau orice altceva care sa duca direct catre o sinucidere si nici nu au fost gasite indicii clare care sa duca spre omor. Soţii Maleon locuiau singuri şi nu aveau copii. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si