Close sidebar
Close sidebar

Detaliul neştiut despre moartea soţilor Maleon! Cazul s-ar putea transforma într-o investigaţie de crimă

Mai este puţin şi se împlineşte un an de la moartea soţilor Anda şi Bogdan Maleon, care au fost găsiţi morţi în casa lor, chiar în ziua de Crăciun.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noi documente ieşite la iveală pot da peste cap întreaga investigaţie. Dacă iniţial s-a spus că a fost vorba despre o dublă sinucidere, iată că lucrurile s-ar putea să nu mai stea chiar aşa.

Bogdan Maleon, şeful Bibliotecii Centrale Universitare, a fost găsit spânzurat cu ajutorul unei curele. Soţia lui, Anda Maleon, a fost găsită pe jos.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Conform BZI.ro, raportul finalizat în urma necropsiei evidenţiază un detaliu crucial. În timp ce la Bogdan Maleon scrie că a fost găsită o ”urmă specifică spânzurării”, la Anda Maleon s-a găsit o ”urmă specifică strangulării”.

Aşadar, există şanse mari ca acest caz să se transforme într-o investigaţie de crimă urmată de sinucidere!

În cursul acestei anchete au fost audiate zeci de persoane. În casa familiei nu a fost găsit vreun bilet de adio sau orice altceva care sa duca direct catre o sinucidere si nici nu au fost gasite indicii clare care sa duca spre omor. Soţii Maleon locuiau singuri şi nu aveau copii. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI