Close sidebar
Close sidebar

Detaliul șocant din raportul MAI! Gheorghe Dincă deține 3 imobile în Craiova, dar trăia într-o casă plină cu gunoaie

Criminalul din Caracal deținea 3 imobile în Caracal, ceea ce înseamnă că nu era deloc un tip sărac.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunsocut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu nu era un tipă sărac, deși locuia într-o casă plină de gunoaie. Bărbatul deținea trei imobile în Caracal, conform raportului Ministerului Afacerilor Interne făcut public în urmă cu câteva zile.

Polițiștii au notat în raport că în noaptea de joi spre vineri, au solicitat și primit mandat pentru 3 percheziții domiciliare la adrese ce aparțineau familiei Dincă. La ora 06:00 dimineața, polițiștii au intrat la toate cele trei locații și l-au găsit pe Dincă la cea din Starda Craiovei nr 169. ”La celelalte două adrese nu au fost probleme”, se arată în raportul MAI.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: ȘOCANT! Unde au putut să o mai caute polițiștii pe Alexandra! Oamenii spun că fata ar fi fost în pivnița unui vecin

Citeste si: Iubitul Alexandrei Măceșanu e distrus de durere! Care au fost ultimele cuvinte ale fetei

Citeste si: Unde și-a trăit Alexandra ultimele minute din viață! Călăul ei amenajase o cameră specială

Gheorghe Dincă locuia singur în Caracal, conform informațiilor apărute în presă. El este căsătorit înspă locuiește separat de soția lui de aproape 15 ani. Femeia s-a mutat în Italia împreună cu 3 din cei 4 copii, iar fiul care a rămas în România locuiește la Deveselu, conform avocatului agresorului.

Dincă mai are o soră vitregă care locuiește în Caracal, însă aceasta nu a primit vizita poliției în noaptea cu pricina.

Raport MAI:

”În jurul orei 01.40: este emisă ordonanţa de interceptare pe 48 ore şi, utilizându-se metodele specifice pentru localizarea telefonului, s-a stabilit că acesta se afla la adresa de domiciliu a celui în cauză.

Din acest motiv s-a solicitat şi s-a obţinut mandat de efectuare a 3 percheziţii domiciliare la adrese ce aparţineau familiei Dincă, potrivit specificaţiilor din mandatele de percheziţie.- ora 06.00: s-a intrat, sub coordonarea parchetului, în cele 3 locaţii pentru care s-au obţinut mandate de percheziţie, la domiciliul numitului Dincă Gheorghe participând procurorul de caz. (fata nu a fost găsită la locaţie, iar la celelalte 2 adrese nu au fost probleme)”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI