UPDATE: Deținutul evadat a fost prins! Bărbatul a fost depistat în sub Canalul Negru Vodă, mai exact pe câmp, în zona autostrăzii A2, la km 202.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor.

Deținutul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

[Sursa foto: ctnews.ro]

UPDATE: Deținutul ar fi fost observat la Murfatlar și s-ar fi îndreptat către Urluia.

UPDATE: Potrivit informațiilor transmise de autorități, deținutul ar fi îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi tip blugi, de culoare albastră, tricou verde și ar purta încălțăminte sport de culoare verde și șapcă de

culoare neagră.

Cetățenii sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție în cazul în care îl văd pe bărbat.

Polițiștii au organizat mai multe filtre pentru a-l identifica pe deținut cât mai repede.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un bărbat a evadat din Penitenciarul Poarta Albă. Bărbatul executa o pedeapsă de 2 ani și 6 luni în regim. Deținutul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de influențarea declarațiilor.

În acest moment, bărbatul este căutat la nivel național.

Deținut evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

Citește și: El este tânărul care a ajuns primar în Timiș, la doar 26 de ani. A studiat la Londra, dar s-a întors în România și l-a detronat pe fostul edil. Avea 20 de ani în funcție

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un deținut, în regim semideschis, de la Penitenciarul Poarta Albă- Secția Exterioară Valu lui Traian, nu a mai fost găsit.

De îndată, polițiștii au demarat cercetări pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale.

Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni închisoare în regim semideschis, pentru săvârșirea infracțiunii de influențarea declarațiilor.

În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel național și în consemn la punctele de trecere a frontierei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

De asemenea, semnalmentele evadatului au fost comunicate structurilor operative din cadrul IPJ Constanța.

Totodată, au fost instituite filtre la toate punctele de ieșire din județul Constanța.

În continuare, se desfășoară activitățile specifice în vederea depistării și încarcerării bărbatului", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si