Exact la fel ca în țara noastră, și în închisorile din Franța este interzisă deținerea telefoanelor mobile, dar acest aspect nu reprezintă o problemă pentru patru deținuți români.

Citeste si: Bătaie cu pumnii și picoarele filmată în fața unui restaurant. Unde s-au petrecut scenele violente

În live-urile pe care le transmit frecvent pe platforma TikTok unii dintre români cer să li se vireze bani, susținând că le este foame și nu au țigări, scriu jurnaliștii cotidianului  Replica.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un ucrainean este acuzat că a maltratat o fetiță în Capitală. Bărbatul care și-a găsit adăpost în România a fost dat în urmărire internaţională

Cei patru bărbați mărturisesc cu mândrie că sunt privați de libertate în penitenciarul Belfort, și susțin că se descurcă și ei cum pot, în acest caz făcând referire la faptul că au telefoane mobile și internet.

Citeste si: Sute de tabere au primit amenzi uriașe. Părinții își pun semne de întrebare în privința siguranței copiilor

Românii au sute de urmăritori cărora le spun că au fost închiși pentru înșelăciuni, nu acceptă comentariile negative și sar imediat cu injurii, menționând: „O să ieșim noi de aici, că doar nu am omorât pe nimeni”,

după care îi jignesc pe cei ce le urează: „La mulți ani”.

Afirmațiile ireale ale românilor: „Băi, mi-e foame, nu mai pot de foame”

Cu toate acestea, unul dintre români, care are porecla „Tagarici” și este din Focșani, se laudă că mai are 2 luni de stat în spatele gratiilor, dar se plânge că nu are ce mânca.

Citeste si: O mașină a fost cuprinsă de flăcări într-o benzinărie, după ce șoferul și-a aprins o țigară

„Ce femei, mă, ce femei? Dacă aveam femeie... păi ce? Băi, mi-e foame, nu mai pot de foame. Nici țigări nu mai am. Scrieți-mi pe privat și vă dau contul, mai dați și voi un ban acolo. Trimiteți, mă! Să merg mâine la magazin”, susține acesta.

Citeste si: Zeci de copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui incendiu la o pensiune din Vâlcea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si