Luni, deţinutul Gheorghe Ionuț Adrian, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fugit dintr-o mașină care îl transporta către Penitenciarul Rahova, de la un punct de lucru. Acesta a fost dat în urmărire națională și consemn la frontieră.

Poza sa a fost distribuită pe rețelele de socializare

Oamenii au distribuit poza sa pe rețelele de socializare, iar sfatul oamenilor legii este acela de a suna la 112, în cazul în care îl văd.

Deținutul care a fugit din mașina care îl transporta la Penitenciarul Rahova, Gheorghe Ionuț Adrian

Deținutul care a fugit din mașina care îl transporta la Penitenciarul Rahova, Gheorghe Ionuț Adrian

„S-a dispus darea în urmărire la nivel naţional şi în consemn la punctele de trecere a frontierei. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare”, a transmis, în noaptea de luni spre marţi, Poliţia Capitalei.

Semnalmentele evadatului au fost comunicate stucturilor din cadrul DGPMB.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Exclusiv! Cătălin Cherecheș își joacă ultima carte pentru a scăpa de închisoare în România! Cum își pregătește terenul, după “evadare”: “Probabil o va mai face și pe asta”

,,În continuare, se desfășoară activitățile specifice în vederea depistării și încarcerării bărbatului", a transmis Poliția Capitalei.

Cum s-a produs evadarea?

Evadarea a avut loc luni, 11 decembrie, în jurul orei 17:10, atunci când mașina beneficiarului se afla la intersecția str.

Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staționării automobilului la semafor. Deținutul a deschis portiera și a fugit.

"În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, informarea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Poliției Orașului Bragadiru, IPJ Ialomița, Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Municipiului București, procedându-se totodată la alarmarea personalului și trimiterea de echipe de căutare formate din polițiști de penitenciare ai unităţii", transmite Administrația Națională a Penitenciarelor.

Citește și: Condițiile în care trăiește Cătălin Cherecheș în închisoarea din Germania. Care este starea edilului fugar, având în vedere restricțiile din penitenciar

Pentru orice informație cu privire la persoana evadată, polițiștii roagă populația să apeleze numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numărul de telefon 0214200810.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si