Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Poarta Alba, joi, in jurul orei 16.00, Valentin Perdeicu, de 38 de ani, condamnat la 20 de ani pentru omor, care a parasit punctul de lucru de la SC Avicola Lumina in cursul diminetii, a fost prins.

“Cadrele Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea l-au capturat pe detinutul in cauza, in timp ce se deplasa in localitatea Tisita, situata la aproximativ 20 kilometri de Focsani. Detinutul va fi incarcerat la Penitenciarul Focsani, urmand a fi transferat si reincarcerat in cel mai scurt timp la Penitenciarul Constanta – Poarta Alba. Mentionam ca in acest caz, au fost sesizate organele competente, pentru savarsirea infractiunii de evadare ”, se arata in comunicat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii au precizat ca barbatul intentiona sa mearga acasa, la Piatra Neamt

Potrivit unui comunicat al Peniteciarului Poarta Alba, Valentin Perdeicu a parasit, joi, in jurul orei 9.00, punctul de lucru la care era repartizat, respectiv S.C. Avicola S.A din localitatea Lumina, judetul Constanta.

El facea parte dintr-un grup de 13 detinuti, care executa munca necalificata, sub supraveghere.

Barbatul, in varsta de 38 ani, cu domiciliul in localitatea Piatra Neamt, executa pedeapsa in regim deschis si urma sa fie analizat in comisia de propuneri pentru liberare conditionata in luna decembrie 2017.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si