Close sidebar
Close sidebar

Devastator! Incendiu de proportii la o scoala din Capitala! Acoperisul a ars si s-a prabusit

Mobilizare impresionanta de forte din partea pompierilor din sectorul 5 al Capitalei. Ei au venit imediat la fata locului, dupa ce un incediu a izbucnit la scoala nr. 124.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Focul a izbucnit la nivelul acoperisului scolii nr. 124 din Capitala, construit pe o structura din lemn. De altfel, mai mult de jumatate din acoperisul cladirii  a ars si s-a prabusit.

La fata locului s-a intervinit cu zeci de autospeciale de stingere cu apa si spuma. De asemenea, pompierii au actionat si cu patru autoscari, de la inaltime.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Locatarii din blocurile invecinate au fost cei care au vazut valvataia si au dat alarma la 112.

Conform pompierilor, primul apel la 112 a fost primit la putin timp dupa ora 3:00, fiind urmat si de alte apeluri ale celor care locuiesc in zona. In urma incendiului nu s-au inregistrat victime.

Sursa: observator.tv

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI