Banuiala vine din cauza faptului ca superba localitate din munti nu are sistem de canalizare, ci fose septice ca in satele uitate de lume.

Problema ar fi, de fapt, la cabanele private care sunt inchiriate grupurilor mari de turisti.

In lipsa unui sistem de canalizare in statiunea turistica, unii proprietari si-au improvizat singuri tevi, atat pentru apa pluviala, cat si pentru fosele septice.


Tevile lor au iesit la suprafata dupa ce lacul a fost golit partial.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Informații noi despre morții încurcați la morgă! Este halucinant ce s-a întâmplat astăzi cu trupul unuia dintre ei

Lacul Colibita va fi golit in totalitate pana la sfarsitul acestui an, urmand sa inceapa lucrarile de reabilitare ale barajului.

Acest lucru ii ingrijoreaza pe proprietarii de pensiuni, care se tem ca turistii nu vor mai veni daca lacul va deveni o groapa cu namol.

Un localnic a facut reclamatie la Garda de Mediu. In tot acest timp, utilajele primariei ar fi incercat sa ingroape, la propriu, dezastrul ecologic.

Despre acest dezastru ecologic l-am intrebat si pe primarul din Mizil, care sustine ca utilajele sale curata gunoaiele, nu le acopera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si