Muncitorul a suferit leziuni usoare, insa politistii fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa, distrugere din culpa si conducere fara permis.

Incidentul a avut loc pe strada Seleusului din Oradea, unde un copil lasat nesupravegheat de parinti a urcat in autoturismul familiei, care era descuiat si avea cheile in contact si pe care l-a pornit si l-a condus pe o distanta de aproximativ 20 de metri.

Purtatorul de cuvânt al Politiei Judetene Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru News.ro ca minorul a lovit cu masina un barbat de 43 de ani, care lucra la sosea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dupa ce a acrosat un muncitor, caruia i-a provocat leziuni usoare, autoturismul condus de minor a patruns pe sensul opus, unde a acrosat un alt autoturism, ulterior lovind un imobil"”, a precizat Alina Dinu.

Muncitorul a fost transportat la spital, insa medicii l-au lasat

sa plece acasa dupa ce i-au acordat ingrijiri, el suferind contuzii usoare.

Copilul nu va putea fi cercetat penal, insa politistii au deschis un dosar penal, conform procedurilor, pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, distrugere din culpa si conducerea unui autovehicul fara permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si