În ciuda titlului câștigat chiar în ultima etapă, pe terenul rivalei din Craiova (3-1), în sânul lotului campioanei nu este deloc liniște. De altfel, chiar la finalul meciului din Bănie, mijlocașul Damjan Djokovic a reamintit conducerii datoriile financiare către jucători, mereu amânate pe motiv de pandemie și criză economică. Iar sumele restante sunt de ordinul sutelor de mii de euro pentru fiecare fotbalist clujean. 

Citeste si: Dan Petrescu, după primul trofeu cucerit "prin telefon": "Dacă mă dau afară, clauza e mai mare de două milioane"

”Înainte de meciul decisiv cu Craiova, care a dus titlul în Gruia, șefii echipei le-au promis jucătorilor o primă uriașă în cazul unei victorii: 10.000 de euro pentru fiecare titular. Jucătorii lui Dan Petrescu nu și-au primit salariile din luna martie a acestui an și mai au de încasat și bonusul pentru câștigarea campionatului, în jur de 25-30.000 de euro de jucător. Astfel, doar din prime, salarii restante și bonusuri, fiecare jucător de la CFR Cluj are de încasat între 100.000 și 130.000 de euro, în funcție de salariu și de minutele jucate.”, a dezvăluit gsp.ro problemele uriașe existente în Gruia. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

În altă ordine de idei, dacă în primul tur preliminar al Ligii Campionilor CFR Cluj urmează să dea piept cu maltezii de la FC Floriana, în turul doi preliminar adversarul este unul de calibru, ardelenii nimerind peste croații de la Dinamo Zagreb. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si