Close sidebar
Close sidebar

Dezastru in Arad! O ploaie torentiala de cateva minute a blocat un drum national si a inundat mai multe gospodarii

Circulatia pe DN7 a fost blocata, marti seara, pe DN 7, in judetul Arad, in urma unei ploi torentiale care a provocat scurgeri masive de noroi si piatra de pe versanti, pe Valea Muresului.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In plus, mai multe gospodarii au fost inundate in cateva localitati. Zeci de localnici din cateva sate au cerut sprijin la 112, iar o masina aflata in trafic pe un drum comunal a fost luata de viitura, soferul reusind sa se salveze.

O ploaie torentiala a provocat probleme in mai multe localitati din judetul Arad, fiind inundate gospodarii si drumuri.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca, a declarat pentru News.ro ca in cateva minute au fost inregistrate zeci de apeluri la 112, de la localnici din sate de pe Valea Muresului care au raportat inundatii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Scurgerile de noroi si piatra de pe versanti au provocat blocarea DN7, cel mai circulat drum din judetul Arad. Traficul a fost complet intrerupt pe acest drum intre localitatile Conop si Barzava si nu exista ruta alternativa, astfel ca s-au format cozi de masini de cativa kilometri pe ambele sensuri ale drumului.

”La fata locului sunt echipaje ale Politiei Rutiere, pompierilor si de la CNAIR, care incearca remedierea problemei si degajarea drumului. Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers”, au precizat reprezentantii Biroului de presa al Politiei Judetene Arad.

Politistii estimeaza ca traficul va fi redeschis dupa ora 19.30.

O viitura formata in aceeasi zona a surprins un sofer care circula pe un drum comunal, iar masina acestuia a fost aruncata in camp.

Conform ISU, soferul a reusit sa se salveze si a anuntat situatia la 112.

Mai multe gospodarii din satele Chelmac, Conop si Belotint au fost inundate, iar ISU a trimis echipe de prim-ajutor pentru a ajuta familiile afectate sa evacueze apa.

Judetul Arad s-a aflat sub atentionare de cod portocaliu de furtuna pana la ora 18:30, localitatile pentru care a fost trimisa alerta fiind situate in special pe Valea Muresului.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI