Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Dezastru în comuna Florești: 30 de gospodării au fost inundate

În prag de sărbători, mai mulți localnici din Florești s-au trezit cu gospodăriile inundate. O avarie la magistrala de apa le-a creat probleme, iar oamenii au fost nevoiți să ceară ajutor autorităților pentru a scoate apa din curți.

Redactia Stirile Kanal D,

Dezastru în comuna Florești: 30 de gospodării au fost inundate

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A fost o noapte de coșmar pentru oamenii care locuiesc în comuna Florești, de lângă Cluj-Napoca. O avarie majoră la magistrala de apă a declanșat inundații serioase pe două străzi, iar apa a intrat rapid în 30 de gospodării.

Citește și: Inundațiile au făcut ravagii într-o comună din județul Iași

Localnic: ”Apa mergea prin curte rău. S-a inundat garajul și acum s-a dus toată pe grădini și acum vine înapoi, o jumătate de metru.”

Ce spune Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj

Paul Olar, purtător de cuvânt ISU Cluj: ”Apelul de urgență a venit în jurul orei 04:13 și, imediat, s-au deplasat la fața locului forțele noastre.

Am acționat cu 7 motopompe pentru evacuarea apei din gospodării.”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Peste 25 de pompieri au ajuns la fața locului pentru a-i ajuta pe oameni să-și scoată apa din curte. Acum, în loc să facă pregătirile de Paște, localnicii au fost nevoiți să se echipeze corespunzător pentru a face curățenie și să-și evalueze pagubele.

Localnic: ”M-a sunat vecinul și a zis că suntem inundați. Am ieșit afară și era plin de apă. Am sunat la Poliția Locală, a venit imediat.

Era mare apa, foarte mare.”

Compania de Apă a remediat avaria și a transmis că în cursul zilei se vor face lucrări pentru evitarea altor probleme similare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI