Close sidebar
Close sidebar

Dezastru în școlile din Germania! Numărul cazurilor de coronavirus a explodat

Odată cu reînceperea cursurilor școlare, numărul de cazuri de coronavirus a explodat în Germania.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel puţin 41 dintre cele 825 de şcoli din Berlin (aproximativ 4,5%) au raportat cazuri de coronavirus în rândul profesorilor sau al elevilor în primele două săptămâni de la începerea cursului după vacanţa de vară, potrivit ziarului Berliner Zeitung, citat de EFE.

Citeste si: Care sunt județele cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Regiunea Moldova urcă în top

37 de şcoli au plasat în carantină o parte dintre elevi, profesori, sau din ambele categorii, în urma descoperirii a cel puţin un caz de infectare în comunitatea şcolară.

Germania şi Italia au înregistrat în ultimele 24 de ore cel mai mare număr de contaminări cu noul coronavirus din ultimele trei luni şi jumătate.

Citeste si: Fiica stewardesă a lui Cornel Galeș a pierdut definitiv lupta pentru moștenire cu fiii Ilenei Ciuculete! Vezi motivul incredibil pentru care Claudia a fost învinsă la Tribunal! EXCLUSIV

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Germania a raportat 1.707 noi cazuri de Covid-19, cel mai mare număr din 26 aprilie. Creşterea este influenţată de cei care s-au întors în ţară, dar şi de lipsa distanţării fizice.

Italia a înregistrat, de asemenea, un număr mare de infectări, cu 642 de noi cazuri în ultima zi.

Numărul nu este la fel de mare ca în alte ţări europene, însă este cel mai mare înregistrat în peninsulă din luna mai.

Germania şi Italia, cel mai mare număr de noi contaminări covid-19 înregistrat din primăvară
Franţa a raportat 3.776 de noi cazuri şi 399 de focare active, în timp ce Spania, 3.715 de contaminări în ultimele 24 de ore- cea mai mare rată de infectare din aprilie.

Marea Britanie a înregistrat 812 noi cazuri în ultimele 24 de ore.

Cazuri COVID-19 în Spania
Per ansamblu, Spania are cele mai multe cazuri de Covid-19 înregistrate până în prezent, peste 370.800, urmată de Marea Britanie, cu 323.000, şi Franţa, cu 256.500.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI