Un barbat de 62 de ani a fost gasit carbonizat in locuinta lui dintr-un bloc din cartierul Dacia si mai multe persoane au fost in pericol dupa ce un incendiu puternic a izbucnit duminica seara intr-un bloc din cartierul Dacia. Patru adulti si doi copii au fost evacuati, dupa ce fumul innecacios s-a raspandit in tot blocul. Incendiul a izbucnit intr-un apartament de la etajul cinci, iar alarma au dat-o locatarii care au simtit fumul si ai iesit din bloc.

Un barbat s-a intoxicat cu fum si a fost dus la spital, dupa ce a incercat sa opreasca incendiul cu un stingator.

Martorii au spus ca le-a fost teama sa nu sara in aer si ca, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o tigara aprinsa. Si pompierii spun ca o tigara uitata aprinsa ar fi cea mai probabila cauza a incendiului.
“Am intervenit cu 3 autospeciale de stingere si spume, o autoplatforma salvare, doua echipaje SMURD si unul SAJ. Incendiul s-a soldat cu o victima, o persoana a mai ajuns la spital. Apartamentul este afectat 90 la suta”, a declarat Tudor Simionescu de la ISU Iasi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si