Close sidebar
Close sidebar

Dezastru la un festival de muzica! Mii de oameni au vazut cum un DJ moare dupa ce scena pe care se afla s-a prabusit

Un DJ din Brazilia, Kaleb Freitas, si-a pierdut viata la un festival din orasul brazilian Esteio, dupa ce scena pe care se afla s-a prabusit din cauza vantului puternic. Momentul prabusirii intregii structuri a scenei a fost surprins in materiale video realizate de fani prezenti la eveniment, informeaza nme.com.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Organizatorii Atmosphere EDM Festival au evacuat locul in care se desfasura spectacolul.

Kaleb Freitas, in varsta de 30 de ani, a fost lovit de bucati din structura scenei. El a fost transportat la spital, unde a fost declarat decesul.

Citeste si: Vreme schimbătoare în weekend: Apar furtunile și vor cădea cantități însemnate de apă. Care sunt zonele vizate de aceste schimbări- kanald.ro

Citeste si: „Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador- wowbiz.ro

Citeste si: Atleta de pe OnlyFans a stârnit controverse la JO 2024. Cum a sărbătorit după ce a fost medaliată cu bronz- antena3.ro

Alte persoane ar primi ingrijire medicala in prezent pentru rani mai mult sau mai putin severe.

"Intotdeauna suntem atenti la siguranta celor prezenti, respectand toate procedurile si autorizatiile cerute de autoritatile locale.

Am pierdut un prieten, un artist. Prioritatea noastra acum este aceea de a veni in sprijinul ranitilor si familiilor acestora ”, au transmis organizatorii festivalului.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI