Un accident rutier grav a avut loc, în cursul zilei de duminică, pe DN6, în zona localității Vălișoara din județul Caraș-Severin. 5 persoane au fost rănite, printre care și un copil.

La locul accidentului a intervenit elicopterul SMURD.

Un copil a fost implicat în accident

Două autoturisme în care se aflau 6 persoane au fost implicate în accident. ISU Caraș-Severin a informat că a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș SAJ precum și Poliția.

La locul accidentului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Citește și: VIDEO- Accident rutier grav în Vâlcea, între două autoturisme. Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Patru victime au fost transportate la spital, 3 de către SAJ, iar ambulanţa SMURD a transportat o victimă minoră, însoţită de mama sa. Cea de-a cincea victimă a fost descarcerată şi predată în stare de conştientă echipajului de pe elicopterul SMURD”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Accident rutier grav în Vâlcea, între două autoturisme

Două mașini s-au ciocnit, în cursul zilei de duminică, în Vâlcea.

Salvatorii din cadrul  ISU Vâlcea  au fost solicitați în urmă cu puțin timp, la un  accident rutier  produs în localitatea Ionești, satul Fiscalia, pe DN 64.

În ambele autoturisme se aflau 8 pasageri, din primele informații. La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu modulul de descarcerare și un SMURD de la GI Drăgășani și 2 SAJ.

La accidentul rutier s-a deplasat o autospecială de transport pentru victime multiple de la GI Râmnicu Vâlcea.

La fața locului s-a constatat că un număr de 8 persoane evaluate au suferit leziuni. Ele au primit îngrijiri medicale la locul intervenției.

În urma evaluării au rezultat 9 victime. Dintre ele, două prezintă multiple traumatisme, fiind necesară transportarea acestora la spital. Celelalte persoane au suferit leziuni ușoare. In total, după evaluare, patru persoane au fost transportate la UPU Valcea.

Citește și: O fetiță de 11 ani, în stop cardio-respirator după ce a căzut în Siret. Victimei i se aplică manevre de resuscitare

Bilanțul final este de 9 victime, dintre care 8 din accidentul rutier și un aparținător cu atac de panică.Au fost transportate 5  persoane la UPU de catre 3 ambulante SAJ si un echipaj SMURD. Inca patru victime sunt evaluate la locul accidentului.

O victima este o minoră de 17 ani. Aceasta a fost preluată de SA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si