Close sidebar
Close sidebar

Dezastru pe DN7. O camioneta a luat foc in trafic, afectand circulatia

O camioneta care transporta bauturi racoritoare a luat foc in trafic, vineri dupa-amiaza, pe DN7, in localitatea aradeana Paulis, arzand in totalitate pana la sosirea pompierilor, iar traficul a fost restrictionat din cauza incendiului si pe timpul interventiei pentru stingerea flacarilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul a cuprins o camioneta in localitatea aradeana Paulis, pe DN7, soferul si insotitorul sau reusind sa iasa la timp din masina, astfel ca nu au fost raniti.

Potrivit martorilor, flacarile au izbucnit in compartimentul de marfa si s-au extins rapid, partea din spate a camionetei fiind acoperita cu o prelata. soferul si ceilalti martori din trafic nu au putut interveni cu stingatoare, din cauza flacarilor mari.

Citeste si: Transport gratuit cu metroul pentru elevi și studenți, până în 2025. Metrorex a anunțat stațiile din care pot fi ridicate abonamentele- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Valoarea tichetelor de masă crește de la 1 octombrie 2024. Câți bani vor primi angajații în plus- antena3.ro

Vehiculul transporta apa minerala, suc si bere, dar marfa a fost distrusa, camioneta arzand in intregime.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca, a declarat ca incendiul a izbucnit in urma unui scurtcircuit produs la instalatia de climatizare din compartimentul de marfa.

Plesca  a precizat ca in localitatea Paulis nu exista masina de interventie la incendii, fiind trimisa una de la Arad.

Din cauza distantei de aproximativ 25 de kilometri, interventia a fost tardiva, iar camioneta a ars complet.

Traficul rutier pe DN7 a fost afectat aproximativ o ora atat din cauza incendiului cat si pentru a se asigura spatiu interventiei masinilor de stingere ale pompierilor. Politistii au inchis o banda, circulandu-se alternativ in ambele sensuri pe singura banda ramasa libera, scrie news.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI