Accident rutier mortal pe drumul morții E85, în Vrancea, acolo unde un tânăr a pierit. Medicii nu l-au mai putut salva după impactul devastator dintre un TIR și o camionetă.

Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de ieri pe drumul E85, în Mărășești, județul Vrancea. Două persoane au fost rănite, iar una dintre ele a rămas captivă înte fiarele autoturismului. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea victimei. Medicii au gasit-o în stare de inconţienţă şi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Cea de-a doua victimă a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat cu alcoolemie mare a fost lovit pe o trecere de pietoni de o Ambulanță

Ce au transmis autoritățile

„Trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu o autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare și ambulanță SMURD), la un accident rutier, produs pe DN2-E85, în localitatea Călimănești, în care au fost implicate o autoutilitară și un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, una fiind încarcerată.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei, iar cea de-a doua, conștientă a primit asistență medicală de la echipajul SAJ prezent la fața locului. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, din nefericire, pentru una din victime nu s-au mai putut face nimic, declarându-se decesul", au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Citește și: VIDEO- Un copil a fost rănit într-un accident rutier provocat de tată. Acesta a intrat intenționat în mașina în care se aflau soția și fiica sa

În urma accidentului, traficul rutier din zonă a fost blocat aproximativ o oră. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat cu exactitate accidentul. 

E85 e singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si