Close sidebar
Close sidebar

Dezastrul CFR! Întârzieri uriașe pentru trenurile din România! "Nu am avut deloc caldura si am stat inghesuiti"

Calatoria cu trenul se transforma in cosmar pentru mii de oameni. De aceasta data, trenurile care au venit din vestul tarii s-a confruntat cu intarzieri uriase, fie din pricina defectiunilor sau a copacilor prabusiti peste sine. Grav e ca in multe vagoane e frig ca afara.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doua ore si 10 minute de chin au indurat calatorii care au venit noaptea trecuta cu trenul de la Timisoara la Bucuresti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Se pare ca de vina a fost o defectiune tehnica la locomotiva.
Garniturile au incremenit in camp, intre Lugoj si Caransebes, iar oamenii erau disperati, mai ales ca era ger si afara si-n vagoane, se plang cu totii.

Nu au fost mai norocosi nici cei care au venit de la Arad.

Un copac cazut pe sine a oprit trenul in loc vreme de patru ore si jumatate. Calatorii nu au stiut ce s-a intamplat nici macar atunci cand au ajuns in Bucuresti. Nimeni nu le-a dat nicio explicatie.

Un alt record negativ pe calea ferata, inregistrat tot in aceasta dimineata, a fost pe ruta Bucuresti-Titu-Pitesti. Trenul a pornit din Gara de Nord cu o intarziere de 70 de minute, timp in care oamenii au inghetat asteptand pe peron.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI