Acestia ne recomanda sa punem mancarea congelata in pungi de platic sigilate pe care sa le scufundam in apa rece. La fiecare 30 de minute, apa trebuie schimbata pentru a ne asigura ca ramane suficient de rece.
Niciodata nu trebuie sa folosim apa calda in procesul de dezghetare a alimentelor, deorece aceasta permite stratului exterior al produselor sa se incalzeasca, iar temperatura crescuta este un mediu propice in care bacteriile se inmultesc.
Odata ce alimentele sunt complet dezghetate, ele trebuie gatite imediat, spun specialistii, scrie ziarul The sun.

Acestia ne recomanda sa punem mancarea congelata in pungi de platic sigilate pe care sa le scufundam in apa rece. La fiecare 30 de minute, apa trebuie schimbata pentru a ne asigura ca ramane suficient de rece.

Niciodata nu trebuie sa folosim apa calda in procesul de dezghetare a alimentelor, deorece aceasta permite stratului exterior al produselor sa se incalzeasca, iar temperatura crescuta este un mediu propice in care bacteriile se inmultesc. Odata ce alimentele sunt complet dezghetate, ele trebuie gatite imediat, spun specialistii, scrie ziarul The sun.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si