Acestia ne recomanda sa punem mancarea congelata in pungi de platic sigilate pe care sa le scufundam in apa rece. La fiecare 30 de minute, apa trebuie schimbata pentru a ne asigura ca ramane suficient de rece.
Niciodata nu trebuie sa folosim apa calda in procesul de dezghetare a alimentelor, deorece aceasta permite stratului exterior al produselor sa se incalzeasca, iar temperatura crescuta este un mediu propice in care bacteriile se inmultesc.
Odata ce alimentele sunt complet dezghetate, ele trebuie gatite imediat, spun specialistii, scrie ziarul The sun.

Acestia ne recomanda sa punem mancarea congelata in pungi de platic sigilate pe care sa le scufundam in apa rece. La fiecare 30 de minute, apa trebuie schimbata pentru a ne asigura ca ramane suficient de rece.

Niciodata nu trebuie sa folosim apa calda in procesul de dezghetare a alimentelor, deorece aceasta permite stratului exterior al produselor sa se incalzeasca, iar temperatura crescuta este un mediu propice in care bacteriile se inmultesc. Odata ce alimentele sunt complet dezghetate, ele trebuie gatite imediat, spun specialistii, scrie ziarul The sun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Pălăria Melaniei, pantaloni scurţi şi lenjerie: obiectele vestimentare cele mai comentate la învestitura lui Trump. „Aproape a zburat”- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si