În urmă cu zece zile, Andrei Versace era găsit mort în apartamentul de lux pe care îl deținea în nordul Capitalei. Influencerul, cunoscut publicului larg drept ”Regele fițelor”, a fost găsit într-o baltă de sânge, după ce autoritățile i-au spart ușa locuinței din cauze sesizărilor făcute de vecini, cu privire la un miros înțepător care venea din apartamentul acestuia.

Moartea lui Andrei Versace a fost un mister. Autoritățile au avut ca ipoteze atât sinuciderea, cât și crima.

Rezultatele necropsiei au scos la iveală adevărata cauză a morții influencerului, care arată clar că nu este vorba de sinucidere, potrivit informațiilor transmise de cancan.ro.

De ce a murit Andrei Versace. Deznodământul neașteptat dezvăluit de necropsie

Moartea lui Andrei Versace a ridicat mai multe semne de întrebare, fiind învăluită în mister. La zece zile de la tragedie, necropsia a scos la iveală adevărata cauză a morții influencerului.

Citește și: VIDEO „Regele fițelor”, moarte învăluită în mister! Cine era în casă cu Andrei Versace în ultimul clip filmat? "Se vede o persoană"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Andrei Versace

[Sursa foto: Retele sociale]

Se pare că Andrei Versace a murit din cauza alcoolului, care i-a provocat mari probleme de sănătate. Influencerul s-ar fi scufundat în patima alcoolului după probleme avute în ultimul timp cu banii și clanurile interlope, ”Regele fițelor” ajungând să consume până la două sticle de tărie pe zi. În aceste condiții, ficatul acestuia nu a mai funcționat cum trebuie, iar influencerul a început să sufere de ciroză hepatică.

Ciroza hepatică a dus la apariția varicelor esofagiene, care au condus ulterior la o hemoragie digestivă superioară, pentru că esofagul influencerului s-a umplut de sânge și cheaguri de sânge care i-au ajuns în stomac pentru că organul a cedat. 

În acel moment, Andrei Versace ar fi leșinat, iar tot sângele care îi ajunsese în stomac, i-a refulat pe gură. Necropsia a dezvăluit că mirosul înțepător a fost provocat de lichidul ieșit din gura influencerului, nu de descompunerea corpului.

Andrei Versace a fost găsit mort în apartamentul luxos pe care îl deține în zona de nord a Bucureștiului la data de 21 iulie 2024. Influencerul avea 37 de ani și a devenit cunoscut publicului larg pentru viața fastuoasă pe care o avea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si