Tragedie în satul Arsa, din Constanța! Fetița de 9 ani peste care a dat cu mașina un șofer beat, pe data de 1 aprilie, a încetat din viață, informează Observator. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să o salveze, însă copila era în comă profundă de aproximativ două săptămâni.

Cei doi minori mai aveau puțin și ajungeau acasă

În momentul accidentului, fetița se afla împreună cu fratele său și mergeau împreună spre casă, pe strada Mihai Eminescu. La un moment dat, cei doi micuți sunt izbiți în plin, iar șoferul băut, care gonea cu o viteză amețitoare pe stradă a lovit un cap de pod, apoi a zburat peste un şanţ, mai informează sursa citată. În cele din urmă, mașina a ajuns în fața unei curți, acolo unde a lovit alte două mașini parcate.

Copil mort accident Constanța

Imagini cu mașina care a intrat în cei doi copii.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Situație fără precedent în Ploiești! Locatarii s-au trezit cu garajale demolate, deși plăteau chirie. "Nu e normal ce au făcut"

Localnicii au rămas înmărmuriți când i-au văzu pe cei doi copii întinși pe jos, așadar au sunat de urgență la 112. Din păcate, micuța de 9 ani era în stare critică, iar aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Judeţean din Constanţa, acolo unde s-a zbătut între viață și moarte până miercuri, 17 aprilie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Un copil cu traumtism cranian, conştient şi al doilea copil în comă, inconştient, a fost intubat, ventilat mecanic, cu politraumă majoră", a declarat atunci Claudia Tătărici, de la SAJ Constanţa. 

Copil mort accident Constanța

Imagine cu mașina care a intrat în cei doi copii.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ce a cerut judecătoarea din Mangalia, care a gafat la procesul lui Vlad Pascu? CSM a amânat discuțiile privind suspendarea

Șoferul în vârstă de 64 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, însă rezultatul a fost negativ. Pentru a afla cu exactitate valoarea alcoolului din sânge, el a fost transportat la o unitate medicală.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si