"Voi aveți cam multe secrete împreună", le-a reproșat Radu lui Adrian și Amirei. "Avem", a recunoscut Amira, care a refuzat însă să vină cu detalii despre relația dintre cei doi.

Ronaldo a cerut lămuriri cu privire la ce au de ascuns cei doi, iar dezvăluirile au șocat pe toată lumea: "Ne-am dus și noi mai așa și ne-am pupat. Când?! La picnic.

Ne-am dat mai așa după un tufiș din ăla și ne-am sărutat", a dat Adrian din casă.

Citeste si: Cine este, de fapt, Ioana de la „Puterea Dragostei”?! N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă tânăra

Adrian, Amira și Radu, dialog incendiar despre secretele din emisiunea Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Amira l-a liniștit, chipurile, pe Ronaldo, care a vrut să afle adevărul: "Tu nu erai atunci în casă. Ce să-mi asum? eram la picnic toți când ne-am pupat", a scăldat-o Amira. 

Citeste si: Schimbare de look pentru cel mai controversat concurent al sezonului trei Puterea Dragostei. Cum arată acum Marinescu?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"De ce nu ai recunoscut?" a întrebat-o Radu. "Nu ne-am pupat pe buze", s-a apărat Amira. "Vezi că buzele lui Norocel sunt pătate cu buzele tale", a tachinat-o Radu în continnuare. Vezi momentul tensionat dintre concurenți aici:

Cine este Amira de la Puterea Dragostei

Amira Ramona de la „Puterea Dragostei” a intrat la sfârșitul lunii aprilie în cadrul emisiunii matrimoniale de la KanalD, ajunsă la sezonul 3.

Tânăra a declarat că vrea să cunoască un tânăr pentru a forma un cuplu. Amira este din Rovinari, Târgu-Jiu. Ea a învățat la Liceul cu program sportiv.

Citeste si:  Andra Volos de la Puterea Dragostei, pe masa de operație: ”De mică am avut mici probleme”

Amira are 22 de ani. Ea a pășit în cadrul show-ului matrimonial pe 26 aprilie 2021. Blondina a pășit prima oară în casa băieților unde a făcut cunoștiință cu aceștia.

Citeste si:  Noi dezvăluiri despre Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei: “Vreau să fiu cu tine..!”

„M-ați luat prea tare! Nu știu ce să vă zic...top trei...Alex, Paul, Marinescu. Toți sunteți frumoși.  Vin din Rovinari!”,  a zis Amira.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si