Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluire bombă: Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în casă atunci când Alexandra și Luiza au fost răpite

Tonel Pop a făcut dezvăluiri incredibile. Avocatul familiei Melencu crede că soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în casă atunci când Alexandra și Luiza ar fi fost răpite.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Nu ştiu cu ce se întâmplă cu această familie pentru că, dintr-o ecuaţie complexă, ca să nu spun de unde, reiese că doamna Dincă era pe acolo când fetele astea erau răpite. Dacă nu o întreabă cineva pe doamna cum şi cu cine să stea acolo când nu cumva şi aceste fete erau acolo?! Dânsa a locuit acolo o bună bucată de timp. Cred că ar trebui să dea cu subsemnatul cum se spune pe româneşte.”, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, potrivit România TV.

Citeste si: VIDEO| Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa anchetatorilor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform avocatului, Gheorghe Dincă este ”boierul acestei cercetări” și chiar se crede, nici mai mult și nici mai puțin, decât ”șeful anchetei”. Tonel Pop susține că ”Monstrul din Caracal” are o inteligență nativă, ”din aceea de țăran”, lipsită de ”finețuri”, scrie cancan.ro.

Citeste si: Gheorghe Dincă, un nou dosar penal?! Ce au descoperit anchetatorii în curtea criminalului din Caracal

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI