E clar că este o dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru. Născut pe 14 noiembrie 1956, Muraru a avut prima cumpănă a vieţii încă din momentul în care a venit pe lume.  “Spuneţi că v-aţi născut la ţară?”, a fost întrebat Muraru de reporterul de la site-ul life.ro. “ De fapt, m-am născut la Piatra Neamţ, mort”,  a dezvăluit actorul de la Teatrul de Revistă.

Dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru: "S -a chinuit maică-mea, a început travaliul la comună şi a ajuns la oraş"

“Păi s-a chinuit maică-mea, a început travaliul la comună şi a ajuns la oraş. Părinţii mei erau foarte tineri, aveau 19 ani amândoi. Au decis să o opereze pe maică-mea, să-i facă cezariană şi după operaţie, de oboseală, eu nu mai mişcam, m-au aruncat pe o tablă acolo şi au zis că sunt mort. A venit o doamnă doctor care nu ştiu cu ce mi-o fi dat, ce mi-a făcut, că am început să orăcăi.”, a mai spus Muraru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru:" Până la liceu nu am văzut oraşul decât de la margine”

A fost o dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru legată de momentul naşterii sale, petrecut acum peste 62 de ani. “ Apoi, da, copilăria mi-am petrecut-o la ţară. Nu am ajuns decât la bâlci, până la marginea oraşului, în rest am stat numai în comună.

Până la liceu nu am văzut oraşul decât de la margine”, a mai mărturisit Vasile Muraru.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si