Marți seara, românii au avut un șoc. Pe micile ecrane a fost difuzat un material cu regretatul Răzvan Ciobanu, designerul român care a murit într-un accident teribil de mașină, chiar a doua zi de Paște.

Răzvan Ciobanu a apărut la o emisiune culinară! Ce le-a spus juraților

La aproape șase luni de la moartea creatorul de modă oamenii l-au văzut pe Răzvan Ciobanu într-o emisiune culinară, culmea, filmată cu doar câteva zile înainte ca el să își găsească sfârșitul.

”A fost ultima lui apariție pe micile ecrane”, au spus toți cei care l-au urmărit la show-ul culinar, unde a gătit în fața Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, povestea el atunci juraților la emisiune.

Răzvan Ciobanu avea ochii injectați la ultima apariție TV! ” Ne-a spus că luase un virus gripal”   

Apariția creatorului de modă a stârnit, cum era de așteptat un val puternic de emoție, mai ales prin felul în care el s-a prezentat în show.

Spre marea surprindere a oamenilor, Răzvan Ciobanu avea ochii injectați la ultima aparițieTV, în plus era gârbovit și părea sfârșit și apăsat de probleme. Ce să fi fost cu el atunci? Ei bine, avem acum răspunsul! Surse de la fața locului, care au fost implicate în înregitrarea emisiunii culinare au dezvăluit că designerul era extrem de răcit! ”Îmi amintesc că a venit la filmări cu pupilele roșii și lăcrima.
Ne-a spus că luase un virus gripal care l-a țintuit la pat vreo câteva zile și îi dădea o stare de rău. Cu toate acestea, s-a comportat ca un profesionist adevărat, a înregistrat exact ca și ceilalți concurenți, fără a încerca să facă uz de statutul 
lui de vedetă”, au dezvăluit persoane implicate în show.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si