Barbatul care practica meseria aceasta de 30 de ani a povestit ce se intampla cu carnea bolnava, la propriu, a unui animal, scrie bzi.ro.

Acesta a precizat ca atunci cand exista cancer in carnea de porc, aceasta nu este aruncata la gunoi, ci este de vanduta, mai departe clientilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: ”Uimitor și îngrozitor”. Cum au reușit două orci, cu o slăbiciune pentru ficat, să decimeze cea mai mare populație de rechini albi- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Citeste si: "Cand am ajuns aici tot era ars". Flacari uriase au mistuit bazarul din Timisoara- Cine este barbatul care a murit carbonizat

Din pacate, nici carnea procesata nu este sanatoasa, fiind resonsabila pentru producerea mai multor tipuri de cancer.

In Romania, din fericire, cei mai multi romani isi taie singur porcul si cumpara mai putin din comert. Citeste aici mai mult despre care este cea mai buna metoda de a tine carnea de porc proaspata mai mult timp


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si