Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri. Cum era negociata spaga de doctoritele care isi umileau pacientele sarace: "Fara 600 de lei, nu pot face nimic"

Tribunalul Vaslui a reinceput audierile in dosarul medicilor ginecologi, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, care sunt acuzati de fapte de coruptie si luare de mita.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei trei medici acuzati ca au cerut spaga pacientelor pentru efectuarea unor servicii medicale sunt Doina Andrei, Simona Botez şi Adrian Tănăsescu. Acestia s-au confruntat vineri cu pacientele care ii acuza.

Potrivit unei paciente din Husi, doctorita Andrei i-a cerut un anumit tarif pentru interventia recomandata si fara suma ceruta aceasta refuza sa faca vreo interventie medicala. Tanara avea o sarcina de peste 3 luni, iar in mod legal avortul la cerere, in acest caz, este interzis, excluzand cazurile medicale.

"Am fost internată două -trei zile timp în care nu mi s-a făcut nimic. Mi-a spus direct: fără şase milioane (600 ron n.r.) nu îţi fac nimic. Am vorbit cu mama, iar în a patra zi mama a venit cu banii, iar după ce i-a dar s-a ocupat de mine şi a făcut intervenţia
", a declarat fosta pacientă în faţa judecătorilor.

Mama tinerei a declarat la rândul ei, că a încercat să îi spună medicului că suma este foarte mare pentru posibilităţile familiei.



"Iniţial, mi-a spus că trebuie 600- 700 de lei. I-am spus că este foarte mult, atunci dumneaei a spus că măcar 600 de lei să dăm. I-am transmis că nu avem posibilităţi dar ne-a spus că dacă dăm bani nu poate face nimic", a declarat femeia în sala de judecată. Atât tânăra cât şi mama acesteia au solicitat instanţei să o oblige pe doctoriţa Andrei să le restuie şpaga oferită şi să le plătească cheltuielile ocazionate cu deplasările la audierea în faţa anchetatorilor, respectiv a judecătorilor.


Citeste mai mult aici

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI