Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri cutremuratoare ale fetei lui Dan Condrea cu Laura Georgescu: "Cand plangeam, tati si Uliana ma certau si uneori ma bateau! Ma bateau pe picioruse, chiar si peste gurita!"

Fata lui Dan Condrea cu prima sotie, Laura, a patimit enorm alaturi de tatal ei si de a doua nevasta a acestuia, Uliana Ochinciuc.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o înregistrare făcută publică de Romania TV, fata i-a povestit mamei sale ce se petrecea în casa în care locuia cu tatăl ei şi a vorbit despre loviturile pe care le-ar fi primit de la Condrea şi de la Uliana Ochinciuc, conform dcnews.ro. "Uneori, Uliana se trezea la 12.00. Până la ora aia eu nu mâncam nimic. Tata voia să fac teme întruna, întruna, întruna. Nu mă lăsa să mă joc. Spunea că sunt copil prea mare pentru asta. Spunea că-s prea mare pentru păpuşi şi că trebuie să mă ocup mai mult de şcoală. Când plângeam, tati şi Uliana mă certau şi uneori mă băteau. Ziceau că mă bat ca să am de ce să plâng. Mă băteau pe picioruşe, chiar şi peste guriţă", a povestit fetiţa lui Dan Condrea, potrivit Romania Tv.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Şi în urmă cu un an copila îi povestea mamei despre loviturile pe care le primea. "Ma bat cam cel putin odata pe luna. Cel putin! Bona ii spune lui tati si tata ma bate. Bona nu are voie, nu ii este permis sa ma bata. Uliana nu are nici ea voie, dar se lasă", povestea micuţa.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI