În momentul în care s-a decis să se stabilească în Costă Rica, Elena Udrea nu ştia ce o aşteaptă! Acum, la aproape opt luni de la decizia de a părăsi ţara, fosta blonda de la Cotroceni este arestată şi obligată să stea într-o închisoare dură! Mai mult, la venirea în colţul acesta de lume, ea a trebuit să se confrunte şi cu situaţii dificile atunci când a cerut azil politic.

Elena Udrea a trecut printr-un coşmar la cererea azilului politic în Costă Rica!" Mă uitam acolo şi mă gândeam cum e viaţa, în ce situaţii te poate aduce”

Locul în care trebuia să primească actele pentru a se stabili în America Centrală era unul horror! 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“In Transversal 70, o strădută din nordul capitalei San Jose, se află clădirea unde Udrea a aplicat în februarie pentru a obţine refugiu politic, deşi teoretic era plecată într-o vacantă exotică. Lunea şi joia, la poarta Direcţiei Generale de Migraţie şi Străinătate se adună incă de la răsărit sute de columbieni, ecuadorieni, peruani şi, mai ales, venezueleni.

Pentru a nu sta direct pe asfaltul incă umed de la ploaia zilnică, unii îşi improvizează leagăne dintr-o frânghie legată de crengile copacilor”, au dezvăluit jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor, după un reportaj făcut în America Centrală!

Elena Udrea a trecut printr-un coşmar la cererea azilului politic în Costă Rica! Fostul ministru a fost nevoit să stea o zi intraga la coadă cu pentru a-şi depune actele!

“La ghişeul cu numărul 2 din clădirea Direcţiei, doctori sau profesori venezueleni asteaptă la cozi de o zi pentru a primi o nouă viată în San Jose. Pura Vida, viaţă pură, e sloganul oficial al Costă Ricăi. Mă uitam la ei acolo si nu era nicio diferenţiere. Oamenii îşi asteapta rândul! Te duci, îşi scrii povestea, o prezinţi. Unii conving, alţii nu. Toată lumea îşi ia statut provizoriu. Mă uitam acolo şi mă gândeam cum e viaţa, în ce situaţii te poate aduce”, a dezvaluit Udrea pentru Gazeta Sporturilor in urma cu cateva luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si