Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluiri cutremurătoare! Cum arată locul în care a cerut azil politic Elena Udrea! Oamenii îşi improvizează leagăne dintr-o frânghie legată de crengile copacilor

Elena Udrea a stat alaturi de sute de columbieni, ecuadorieni, peruani şi, mai ales, venezueleni, sa isi castige dreptul de a ramane in America Centrala! Totul de teama justitiei din Romania

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

În momentul în care s-a decis să se stabilească în Costă Rica, Elena Udrea nu ştia ce o aşteaptă! Acum, la aproape opt luni de la decizia de a părăsi ţara, fosta blonda de la Cotroceni este arestată şi obligată să stea într-o închisoare dură! Mai mult, la venirea în colţul acesta de lume, ea a trebuit să se confrunte şi cu situaţii dificile atunci când a cerut azil politic.

Elena Udrea a trecut printr-un coşmar la cererea azilului politic în Costă Rica!" Mă uitam acolo şi mă gândeam cum e viaţa, în ce situaţii te poate aduce”

Locul în care trebuia să primească actele pentru a se stabili în America Centrală era unul horror! 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“In Transversal 70, o strădută din nordul capitalei San Jose, se află clădirea unde Udrea a aplicat în februarie pentru a obţine refugiu politic, deşi teoretic era plecată într-o vacantă exotică. Lunea şi joia, la poarta Direcţiei Generale de Migraţie şi Străinătate se adună incă de la răsărit sute de columbieni, ecuadorieni, peruani şi, mai ales, venezueleni.

Pentru a nu sta direct pe asfaltul incă umed de la ploaia zilnică, unii îşi improvizează leagăne dintr-o frânghie legată de crengile copacilor”, au dezvăluit jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor, după un reportaj făcut în America Centrală!

Elena Udrea a trecut printr-un coşmar la cererea azilului politic în Costă Rica! Fostul ministru a fost nevoit să stea o zi intraga la coadă cu pentru a-şi depune actele!

“La ghişeul cu numărul 2 din clădirea Direcţiei, doctori sau profesori venezueleni asteaptă la cozi de o zi pentru a primi o nouă viată în San Jose. Pura Vida, viaţă pură, e sloganul oficial al Costă Ricăi. Mă uitam la ei acolo si nu era nicio diferenţiere. Oamenii îşi asteapta rândul! Te duci, îşi scrii povestea, o prezinţi. Unii conving, alţii nu. Toată lumea îşi ia statut provizoriu.
Mă uitam acolo şi mă gândeam cum e viaţa, în ce situaţii te poate aduce”,
a dezvaluit Udrea pentru Gazeta Sporturilor in urma cu cateva luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI