Inspectorul-sef al ISJ Timis, Aura Danielescu, spune ca educatoarea nu le-a dat de banuit colegilor ca ar avea o suferinta. Insa, in urma cu trei saptamani, femeia a cerut concediu pe motiv ca este obosita. Nimeni nu si-a dat seama atunci sa ii anunte familia.

„Era educatoare la scoala gimnaziala Pischia, pe structura Murani, la un sat langa Pischia.

Este educatoare titulara de 15 ani, gradul didactic iI. Colegii spun ca niciodata nu a avut vreo forma de manifestare care sa le ridice probleme.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acum trei saptamani, poate atunci ar fi trebuit sa isi dea cineva seama, nu stiu si poate ar fi trebuit cineva sa ia legatura cu mama ei care a fost colega cu ele si care acum e titulara pe invatator la Dumbravita, zice ca acum trei saptamani si-a cerutconcediu fara plata, dar parea foarte calma si a cerut concediu pe motiv ca a obosit sa mai faca naveta. Spunea directoarea ca de cand s-a casatorit si a avut-o pe fetita, face naveta de la Timisoara, iar inainte locuia in Murani.

Al doilea motiv a fost ca si-ar cauta un loc de munca mai bine platit. I-au aprobat concediul fara plata, e o forma legala, cadrele didactice au voie sa beneficieze de aceasta forma de concediu si au anuntat ISJ, dar nu si-au pus niciodata problema ca ar avea o problema emotionala, o problema psihica.

A terminat arte plastice, desena, era linistita si a lucrat 15 ani cu copiii de varsta mica.

Sunt 5 frati, iar mama ei a luat si copii in plasament, e o familie buna.”, a declarat Aura Danielescu, potrivit opinisatimisoarei.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si