Accidentul rutier de la Coronini ramane un mister. In timp ce soferul masinii a reusit sa se salveze, ceilalti pasageri sunt de negasit, in ciuda operatiunilor ample de cautare. 

Maiorul George Cozariuc de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Semenic”, cel care a condus operatiunea de cautare, a declarat ca in autoturism nu a fost gasita nicio persoana. Portierele erau blocate, parbrizul si luneta intacte, doar geamurile laterale erau sparte, dar nu cel din dreptul soferului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Masina este supusa unei expertize tehnice, iar pe numele soferului a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

„Pana la gasirea victimelor, cautarile vor continua zilnic si vor fi efectuate de un

echipaj cu o barca de la Sectia de Pompieri Moldova-Noua, un echipaj cu o ambarcatiune de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara si un echipaj cu o ambarcatiune de la Politia Navala”, a mai spus maiorul George Cozariuc, prim adjunct al comandantului ISU Caras-Severin, potrivit radioresita.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si