Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri despre politistul care l-a snopit pe Cristian Boureanu: "A fost cel mai bun la probele fizice. Lupta bine cu ambele maini"

Surse din politie sustin ca omul legii care l-ar fi altoit pe Cristian Boureanu este un tip foarte bine vazut in breasla lui!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ovidiu Andrei a avut pana acum o conduita ireprosabila, iar atunci cand a urmat scoala de specialitate, a fost unul dintre cei mai buni.
“Politistul este un tip linistit in general, insa, intr-o asemenea situatie, cum a fost cea cu Boureanu, a fost obligat sa ia masuri, mai ales ca fostul politician a sarit la bataie si avea si un limbaj suburban. Barbatul nu a mai fost implicat in asemenea probleme publice si este cunoscut ca un profesionist extrem de bine pregatit. De altfel, cand a fost la scoala de specialitate, la instructie, el a fost considerat cel mai bun din grupa lui la probele fizice. Lupta bine, cu ambele maini, era abil, avea viteza de reactie si se descurca in orice situatie limita”, au dezvaluit persoane din preajma politistului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Confruntarea dintre Ovidiu si Cristian s-a terminat destul de prost pentru politician. Acesta i-a aplicat politistului o lovitura cu genunchiul in zona inghinala, insa a primit un raspuns pe masura, cu un croseu in mandibula care l-a lasat fara 6-7 dinti. Ce-i drept, Boureanu se afla intr-o stare avansata de ebrietate si oricum abia se mai tinea pe picioare, dinainte sa fie lovit.

In urma bataii, Cristian Boureanu a fost plasat in arest pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj, iar Ovidiu Andrei este cercetat pentru a se vedea daca a actionat conform cu statutul de politist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI