Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri despre primele semne ale bolii Ilenei Ciuculete!

Ileana Ciuculete a murit in urma cu cinci saptamani, dar problemele de sanatate cu care se confrunta erau mai vechi! Drept dovada, la filmarile din perioada Sarbatorilor de iarna, cantareata era vizibil afectata si nici macar machiajul abundent nu o mai putea salva!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Ileana Ciuculete avea probleme de sanatate de multa vreme! Desi a incercat din rasputeri sa isi ascunda boala, au fost situatii in care semnele unei afectiuni puternice la ficat erau vizibile, mai ales in zona fetei.

La inceputul primaverii, lumea muzicii populare romanesti era in doliu! Ileana Ciuculete a decedat pe 14 martie, la orele serii, pe un pat de spital al unei clinici private din Capitala, rapusa, dupa spusele medicilor, de un virus hepatic si o ciroza galopanta! “ Totul a fost rapid, nimeni nu se astepta la o asemenea tragedie. Culmea, cantareata era bolnava doar de putin timp si nici macar familia nu stia ca ea este pe moarte”, au povestit apropiatii familiei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Totusi, exista voci care sustin ca Ileana suferea de mai multa vreme de o afectiune grava la ficat.  “In ultimul an, era tot mai trista si ocolea aparitiile publice, lucru destul de ciudat in cazul ei, caci, adevarul era ca ii placea foarte mult sa fie prezenta la evenimente sau pe micul ecran.

Mai mult, la filmarile facute de Craciun, la postul patronat de Dan Voiculescu, ea arata destul de rau, obosita si vanata la fata, semn ca avea probleme medicale serioase. Desi s-a machiat peste o ora, nici cu fond de ten, nu a reusit sa isi ascunda paloarea din obraji. A fost pentru prima data cand colegii de scena si-au pus intrebari legate de sanatatea ei. S-a considerat insa ca este ceva trecator si Ciuculete isi va reveni la forma de altadata.
Din nefericire nu a fost asa, fiindca patru luni mai tarziu, ea se stingea in bratele sotului, la spital…”
, au dezvaluit prietenii regretatei artiste.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI