Pumnul primit in plina figura de Cristian Boureanu a facut ravagii in gura fostului politician! Barbatul are, acum, sapte fatete sparte, iar unul dintre dinti este aproape distrus. Din acest motiv, oamenii legii au decis sa il lase pe afaceristul aflat in Arestul Politiei Capitalei de aproape trei saptamani sa mearga la stomatologul personal, pentru tratament.

Boureanu a facut deja trei “vizite” la dentist si a fost supus unor investigatii serioase in zonele afectate.
“Cristi a venit la mine la cabinet, saptamana trecuta, adus de politisti cu o masina speciala pentru astfel de cazuri! Situatia lui era deja grava si avea nevoie urgenta de tratamente si interventii la nivelul gurii! Dintii sai trebuie reparati obligatoriu!De altfel, din cate am inteles din discutiile avute cu el, in toata aceasta perioada, nu a putut sa consume decat mancare moale si doar la temperatura camerei, in caz contrar, avea dureri ingrozitoare!”, a declarat medicul Coffi Dima!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa o radiografie dentara, afaceristul a fost programat la cateva sedinte si tratamente stomatologice absolut necesare pentru a i se ameliora durerile.

“Lovitura primita i-a cauzat mari dezastre in gura! In cazul lui, acum, este necesara o reconstructie a dintelui fracturat, care, in mod normal, ar fi trebuit implantat din nou, insa in arest nu sunt conditiile necesare de igiena pentru o interventie chirurgicala.

De aceea, vreau doar sa-l temporizez si, atunci, cand Boureanu va fi eliberat, il voi opera. Pe de alta parte, el mai are nevoie si de o lucrare provizorie la ceilalti dinti afectati pentru a putea macar sa manance normal. Situatia lui in principiu este grea si va fi nevoit sa treaca prin multe interventii pana cand va avea dantura din trecut”, a mai spus dentistul personal al fostului politician!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si