Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri despre relatia actritei Olga Tudorache cu fiul ei

Medicul oftalmolog, Monica Pop, o considera pe Olga Tudorache un Luceafar, dar a dezvaluit, la inmormantare, ca s-a luptat indelung cu necrutatoarea boala, care in cele din urma a doborat-o:

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„A murit un Luceafar, nu o stea! Vreau sa iti marturisesc ca prima data am reusit sa o cunosc pe Olga ca actrita si dupa, ca pacienta. Avea probleme de sanatate mai accentuate de vreo cinci ani care se repetau in ultima perioada. Am sperat pana in ultimul moment ca o sa isi revina, dar din pacate, nu s-a mai putut face nimic. Ultima data cand am vorbit cu ea a fost de ziua ei de nastere, pe 11 octombrie. Atunci era constienta, ba mai mult facea si glume cu cei prezenti. insa, a doua zi de dimineata s-au schimbat lucrurile, din cauza ca s-a repetat accidentul vascular, la cateva zile. inainte sa moara, Olga nu a lasat nimic cu limba de moarte, din cauza ca nu isi mai dadea seama de ce se intampla.”

Monica Pop a vorbit si despre stransa relatie pe care Olga Tudorache o avea cu fiul sau, Alexandru Avram: „Tot timpul vorbea la superlativ de fiul si nepotul ei, Victor, care este student acolo.

Din cate stiu, Alexandru Avram lucreaza in inginerie sau matematica in America, nu este in lumea artistica, desi este din doi artisti celebri. El este mai retras, intotdeauna a fost asa. Tot timpul a fost langa ea, distanta nu a fost o problema pentru ei. A venit de cate ori Olga a trecut printr-un moment dificil, a facut naveta intre Statele Unite si Romania in ultimul an. A stat cu dansa si in spital cand a fost internata la Elias, anul trecut, doua sau trei saptamani”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI