Nici acum nu-si da seama cum a reusit sa aiba o asemenea reactie.

Cert este ca Florin Morariu a reusit sa adaposteasca in jur de 20 de persoane, panicate de atacurile de pe strazile Londrei.

"Lucrez in Anglia de un an jumatate. Lucrez la Ahead Bakery. Sambata seara m-am dus la munca pe la 19:40. Intre 22:00 si 23:00 lucram cu un coleg, un croat. Geamurile brutariei sunt mari si dau in strada. La un moment dat, am vazut agitatie pe strada, oamenii cadeau, fugeau. Am iesit afara si am intrebat ce se intampla. Doua brazilience mi-au spus ca lumea este taiata pe strada. M-am intors si am luat doua navete de paine si m-am dus pe o strada laturalnica unde am vazut ca un barbat este taiat cu cutitul de doua persoane. Am aruncat o naveta spre unul dintre atacatori, dar nu l-am nimerit. Am aruncat a doua naveta si l-am nimerit in cap pe unul dintre ei.

Atunci, a venit Politia si mi-a spus sa plec, strigau 'Go, go'. Dupa aia am inceput sa filmez. Am tinut in brutarie mai multe persoane care treceau pe acolo. Dupa aia, a venit Politia si ne-a escortat spre London Bridge", a povestit Florin Morariu intr-o discutie purtata ieri cu reporterii BZI.
 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si