Fostul politist Cristian Cioaca, care a fost condamnat in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu, nu are viata prea buna in puscarie. Acesta a fost nevoit sa isi faca o "brigada" pentru a se proteja de ceilalti detinuti care care nu il suporta.

Potrivit cancan.ro, Cristian Cioaca s-a imprietenit cu un alt detinut, care a avut probleme din cauza celorlalti detinuti, dar si a unor probleme de sanatate.

Cioaca i-a luat apararea, iar acum cei doi au format o brigada, la care s-au mai alaturat si alte persoane.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cristian Cioaca a fost trimis in judecata in 2013 pentru omor calificat si profanare de morminte, la 5 ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, sotia lui.

Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noaptea de 29 spre 30 august 2007," pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a transat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul politist, care a sustinut mereu ca este nevinovat, a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si