Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri dureroase ale unui supravietuitor din Colectiv. "Astia vii ne simtim toti vinovati. M-am luptat sa ies si nu pot sa trec peste asta. Vreau sa mor"

Povesti dureroase legate de tragedia din 31 octombrie 2015 ies la iveala si dupa mai bine de un an de la incendiul din clubul Colectiv.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre supravietuitorii teribilului incendiu s-a destainuit unei apropiate, iar povestea ei a fost publicata de catre cei de la republica.ro.

Tanarul care a reusit sa scape din "iad" spune ca acum se simte extrem de vinovat pentru ca, in nebunia de atunci, nu a tinut cont de cei cazuti si raniti in club si a "fugit" sa se salveze. "Sunt bine, dar am nevoie de un psiholog. Am stat langa usa, am iesit imediat, dar cred ca am calcat pe cineva. Noi, astia vii, ne simtim vinovati. Nimeni nu o sa recunoasca asta pentru ca e greu. Suntem niste animale si am actionat ca un monstru teleghidat in fata instictului de supravietuire. M-am luptat pentru un loc in fata si nu pot sa trec peste asta. Vreau sa mor", sunt cateva dintre cuvintele tanarului care te fac sa iti inghete sangele in vene.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

AICI AI POVESTEA COMPLETA SI MARTURISIRILE LUI

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI